_

Εναλλακτικός Τουρισμός
Το περιοδικό «Εναλλακτικός Τουρισμός» είναι μια διμηνιαία έκδοση που αφορά στον εναλλακτικό τουρισμό της γνώσης και της δράσης αποκλειστικά στην Ελλάδα. Μέσα από τις σελίδες του, με χιούμορ και την προσωπική αίσθηση των αρθρογράφων, θα σεργιανίσετε σε γραφικούς οικισμούς, θα εξερευνήσετε άγνωστες διαδρομές σε συνδυασμό με διαβίωση στη φύση, θα περπατήσετε και θα γνωρίσετε υδροβιότοπους και δάση.

Θα ανακαλύψετε λίμνες και γούρνες σε ποτάμια για μπάνιο και πηγές για λουτροθεραπεία. Θα βουτήξετε σε απρόσιτες παραλίες, θα απολαύσετε μοναδικές ιππικές διαδρομές σε βουνό και σε θάλασσα, θα επισκεφτείτε μνημεία και μουσεία. Θα αναρριχηθείτε σε κάθετους βράχους και θα καταρριχηθείτε σε εκπληκτικούς καταρράκτες και σε σπήλαια. Θα μείνετε στα πιο φιλόξενα καταλύματα, θα γευτείτε παραδοσιακά προϊόντα στον τόπο παραγωγής τους και θα αποκτήσετε φίλους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
O «ΕΤ» δεν είναι ένας απλός τουριστικός οδηγός, είναι ένα περιοδικό εμπειριών που σέβεται το περιβάλλον και αναδεικνύει τις ατέλειωτες και άγνωστες ομορφιές της χώρας μας.
Τολμήστε το διαφορετικό στις αποδράσεις σας, χειμωνιάτικες και καλοκαιρινές, και ζήστε μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς και δράσης όλη τη διάρκεια του χρόνου με παρακινητή τον «ΕΤ»


Το περιοδικό απευθύνεται στο ευρύ κοινό, για όλα τα βαλάντια, όλες τις ηλικίες χωρίς διακρίσεις.
Μέσα από τις σελίδες του θα αναρριχηθείτε σε εκπληκτικούς καταρράκτες, θα ανακαλύψετε λίμνες και γούρνες σε ποτάμια για μπάνιο, θα αφεθείτε στις φυσικές ομορφιές του τόπου μας. Θα εξερευνήσετε γραφικές διαδρομές, σε συνδυασμό με διαβίωση στη φύση, θα περπατήσετε και θα γνωρίσετε υδροβιότοπους και δάση. Θα ανακαλύψετε απρόσιτες παραλίες και θα διανυκτερεύσετε σε απομονωμένους κολπίσκους. Θα κάνετε ιππασία και θα απολαύσετε μοναδικές διαδρομές στο βουνό και στη θάλασσα. Θα γνωρίσετε λαογραφικά μουσεία και παραδοσιακά προϊόντα στους τόπους παραγωγής τους, σε όλη την Ελλάδα. Η προβολή των ποικίλων δραστηριοτήτων στη φύση και του συνδυασμού τους είναι κύριο μέλημά μας.

 

[pe_estro_slider id=”3″]

Επικοινωνία με το περιοδικό
Κυκλοφορούν
στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα!